Resa Saffa Park

Konserter 2024/2025

Loading...

Vi kunne ikke finne konsert med Resa Saffa Park in 2024/2025.

 • Resa Saffa Park har alltid skrevet og sunget, men forelsket seg i å synge jazz i tenårene. Inspirert av sangere som Billie Holiday og Chet Baker, bærer musikken hennes en moden blanding av vintage, ærlig og særegen lyd av soulful vokal, catchy melodier og modige tekster. I fjor tryllet hun sammen debut EP-en «Dumb and Numb». En gyllen balanse av vintage disco og jazzpop som høstet strålende kritikker hos medier som Subjekt og The Line of Best Fit.

  Etter et år i studio med produsent NYLAN er hun endelig klar med ny EP i samarbeid med Propeller og Unity Group. Første smakebit, Dandelions og Candles, har allerede sikret spillelister hos NRK P3 og status som «Tidal Rising Global» i tillegg til omtale hos Visual Atelier og Hurriyet.

  Som en av artistene som har boblet under pandemien var spenningen stor da Resa Saffa Park endelig skulle opptre på årets Vill Vill Vest og By:larm. Til publikums begeistring leverte hun med band et av festivalenes høydepunkt, i følge Dagsavisen, NRK og Bergens Tidende.

  «Når det kommer til å være lovende sanger og låtskriver var hun kanskje den aller beste denne første Bylarm-kvelden.» Dagsavisen.

  «Theresa Frostad Eggesbø er nok fortsatt mest kjent som Sonja i Skam for mange, men etter konserten på Rockefeller, under navnet Resa Saffa Park, kan det fort endre seg.», NRK

 • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
 • Book Resa Saffa Park hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Resa Saffa Park

Send oss en uforpliktende forespørsel på Resa Saffa Park og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Resa Saffa Park hos oss

 • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
 • Vi jobber strategisk og langsiktig med Resa Saffa Park
 • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Festival og konsert:

Firmafest og events:

Få beskjed om nye show

Skriv inn navn og mail, så gir vi beskjed når nye konserter annonseres for Resa Saffa Park