Resa Saffa Park

  • Tidligere kjent som skuespiller i den internasjonale Netflix-suksessen «Ragnarok» og «SKAM» har Theresa Frostad Eggesbø aka Resa den siste tiden åpnet øyne verden over for sin musikalske side. Med et sound preget av jazzete pop og vintage disco har hun sammen med stjerneprodusenter som Coucheron og Benjamin Giørtz skapt et unikt sound som har høstet oppmerksomhet både nasjonalt og internasjonalt hos blant annet Line of Best Fit, NRK P3, Bands of Tomorrow og Subjekt.

    Resa slapp debut EP-en “Dumb and Numb” i mai og høstet lovord fra tastemakers verden over, og med over en million avspillinger på Spotify, er det trygt å si engasjementet er stort rundt den unge artisten. Med sin unike tilstedeværelse, trollbindende stemme og særegent uttrykk leverte hun et solid liveshow for et utsolgt SALT i sommer.

    Resa er klar for å slippe ny musikk i 2021.

  • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
  • Book Resa Saffa Park hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Resa Saffa Park

Send oss en uforpliktende forespørsel på Resa Saffa Park og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Resa Saffa Park hos oss

  • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
  • Vi jobber strategisk og langsiktig med Resa Saffa Park
  • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Få beskjed om nye show

Skriv inn navn og mail, så gir vi beskjed når nye konserter annonseres for Resa Saffa Park