Velkommen til oss, Helene Bøksle

Del:

Vi er stolte over å ønske Helene Bøksle velkommen til oss i United Stage!

Helene er kjent for sin trollbindende og unike stemme. Hun vokste opp ved fjordene og fjellene i Sør-Norge, og hennes musikk er inspirert av havet og det nordiske naturlandskapet. I Helenes univers kobles gamle sagn og eventyr til kraftfulle toner, med elementer av Nordisk folkemusikk og moderne impulser.

Helene har utgitt ni soloalbum, og bidratt på en rekke innspillinger med ulike band og musikere. Helenes siste utgivelse «Vegvisir», kom ut i mai 2022, og førte blant annet til at Helene fikk varme opp for superstjernen Andrea Bocelli under «Palmesus» i Kristiansand.  Helene deltar i år på Music Norways eksportprogram for norske artister.

Helene har vært med å skrive filmmusikk, og synger blant annet på filmer som «Birkebeinerne», «Reisen til Julestjernen», og Hollywood-filmen «The Mermaid Chair». Helene bidro også på spillmusikken til onlinespillet «Age of Conan», som vant den prestisjetunge Hollywood Music in Media Awards (HMMA) i 2008.

Helenes årlige juleturné «Det hev ei rose sprunge» er blant landets store publikum suksesser – og er blitt sett av over 100.000 mennesker. Hennes juleplate er streamet flere millioner ganger på Spotify.

Kommende konserter

Loading...