United Stage henter mer krefter fra Live Nation

Del:

United Stage vil inn i det nordiske musikal-markedet, og henter Patrick Froom fra Live Nation.

I august 2020 kunngjorde de tre nordiske musikkbyråene United Stage, United Stage Norge og Copenhagen å gjøre en strategisk sammenslåing under navnet United Stage Group – et nordisk livebyrå for dagens og morgendagens stjerner. 

Nå forsterker United Stage teamet og tar ytterligere et steg mot å bli Nordens største artistbyrå. Patrick Froom til å jobbe som produsent og ansvarlig for å utvikle United Stage sin portefølje av show og musikaler.

Patrick har i løpet av sin karriere skapt og utviklet en mengde temakonserter og arenamusiklare som Rock of 80’s, Crossroads, B&B – Det bästa av Björn & Benny, Cats, Jesus Christ Superstar och Evita for å nevne noen. Sammen med Peter Jöback har han utviklet og produsert suksessen I Love Musicals og sammen med Peter Johansson, Champions of Rock. 

– Jeg er utrolig glad for å få tilliten til å lede arbeidet med det nye forretningsområdet på United Stage. Det kommer til å bli en spennende og utviklende reise å få jobbe sammen med de nordiske teamene, som jeg virkelig ser fram til, forteller Patrick Froom, Executive Producer, Shows & Entertainment, United Stage 

– United Stage er klare til å da det neste store steget – denne gangen til et nytt segment av livebransjen som vi lenge har hatt øynene på. For å ekspandere innen nye områder på best mulig vis trenger vi rett personell og det er derfor med glede jeg hilser Patrick velkommen til vårt team. Han har riktige lederegenskaper og best tenkelig merittliste. Jeg ser fram til å jobbe med Patrick og sammen med vårt team skape storslagne show i Norge, Danmark og Sverige, forteller Jimmi Riise, CEO United Stage Group

United Stage ble etablert i 1984 og representerer i dag nærmere 250 artister og gjennomfører årlig over 3000 arrangementer i Sverige, Norge og Danmark. Artister som Lars Winnerbäck (SE), Hov1 (SE) Darin (SE), Molly Sandén (SE), Melissa Horn (SE), bob hund (SE), Junior Brielle (SE), Danny Saucedo (SE), Smith & Thell (SE), CC Cowboys (NO), Frida Ånnevik (NO), Oslo Ess (NO), Lukas Graham (DK), Suspekt (DK), Rasmus Seebach (DK), Medina (DK) med flere, finnes på rosteren. Foruten sin virksomhet som agenter, turnéprodusenter og konsertarrangører driver United Stage artistmanagement for et 20-talls artister og gjennomfører i tillegg store firmaeventer.