United Stage annonserer partnerskap med Universal Music sin live-avdeling i Tsjekkia og Slovakia

Del:

Universal Music Tsjekkia og Slovakia sine liveavdelinger slås sammen med det ledende nordiske musikkbyrået United Stage Group for å utvide markeder på tvers av regionen.

Praha, 11. mai 2022 – Universal Music Tsjekkia og Slovakia, en avdeling i Universal Music Group (UMG), verdens ledende selskap i musikkbasert underholdning, og United Stage Group, en av de største livebyråene og musikk-managementene i Norden, også en del av UMG, kunngjør i dag en samarbeidsavtale på levende musikk, inkludert booking, promotering og sponsoravtaler. United Stage vil være under ledelse av Jindrich Vladyka i Tsjekkia og Patricia Cernochova i Slovakia, som representerer artister som Mirai, Lenny, Slza, Sensey, Hills 97, AMK, Adam Durica, Peter Bitc Project, and Stefan Stec. Under deres ledelse vil United Stage  utvide forretningsmuligheter for sine artister over hele regionen.

United Stage Group, det ledende nordiske musikkbyrået, som for tiden representerer over 300 artister fra lokale superstjerner til up and coming artister, som Molly Sandén, Lars Winnerbäck, Lukas Graham, Tessa, CC Cowboys, og Marcus & Martinus. Byrået står bak mer enn 5000 arrangementer årlig i Norge, Sverige og Danmark. Partnerskapet vil umiddelbart utvide den nordisk-baserte virksomhetens mandat og omfang, som åpner for vekst og synergi i livebransjen.

Managing Director i Universal Music Tsjekkia og Slovakia forklarer:

– Å bli en del av United Stage Group er en flott mulighet til å samarbeide og bygge med våre skandinaviske kolleger. Vi tar sikte på å levere en integrert tjeneste for å planlegge og gjennomføre artisters livetilbud. Spesialisering og ekspertise er våre fortrinn, og jeg har stor tro på at flere og flere artister vil se dette som en utrolig ny mulighet i markedet.»

Kjernevirksomheten til United Stage Group er livebooking for artisttalenter, men gruppen har også divisjoner som spenner over showpromotering, ledelse, musikaler, bedriftsarrangementer, merkebegivenheter, sponsorater og en billett-tjeneste.

Jimmi Riise, nordisk administrerende direktør, United Stage Group, ønsker Tsjekkia og Slovakia velkommen til gruppen:

– Jeg er glad for å se merkevaren United Stage utvides til Tsjekkia og Slovakia. Vi ser veldig frem til å jobbe med dem og øke synergiene våre sammen. De kommende årene vil bli superspennende for live-bransjen, og vi er fast bestemt på å fortsette vår utvikling og vekst som United Stage Group.