Marion Ravn slipper ny musikk og stor turné

Del:

«Det beste jeg vet er å stå på en scene og spille live» er ord som ofte ligger lett på tungen til Marion Ravn, og det kanskje mer i 2021 enn noen gang tidligere. Savnet etter å få opptre og formidle musikken til publikum var stort etter 2020 og det var en ekstatisk artist som vinteren 2021 endelig kunne reise ut med sin akustisk turné.

Enda mer gledelig er det at den fortsetter ut året. Marion og hennes trofaste musiker-makker Jan Ole Kristensen, legger til hele 32 konserter, fra sør til nord, på turnèlisten.

Parallelt med turneen slipper hun også løs ny musikk «Ti ville hester» er første smakebit fra det kommende albumet, som vil bli delt opp i to deler. Første del av albumet slippes høsten 2021, mens andre del kommer i 2022.

Marion Ravn har allerede fått mye ros for sin overgang fra engelsk til norske låter, en valg som blir kalt både smart og kreativt, særegen og autentisk. Med disse norske låter tar hun deg tett inntil sitt eget hjerte, noe hun ønsker å videreføre til konsertene sine også;

«Jeg ønsker at publikum skal få en følelse av at vi er samlet hjemme i stuen sammen for en skikkelig hyggelig kveld. En kveld hvor man både kan tørre å kjenne på de store følelsene, men også le sammen.» 

Kommende konserter

Loading...