Lukas Graham kommer til Norge!

Del:

Den danske internasjonale popstjernen og hitmakeren bak «7 Years» legger til høsten ut på en massiv Europa-turné bestående av 23 datoer!

Billetter i salg fredag 22. april klokka 10:00

Lukas Graham strakte seg mot stjernene – og fikk tak i dem – med den internasjoanle utgaven av sitt selvtittulerte debutalbum i 2016. Den tre ganger GRAMMY-nominerte hitsingelen «7 Years» var blant de første 25 sangene globalt som passerte 1 milliard streams på Spotify og banet veien for en verdensomspennende dansk popsensasjon med over 25 millioner solgte album sendte Lukas Graham til utsolgte turneer verden over.

Tro det eller ei, men bandets forrige Europaturné var tilbake i 2017. Med pandemien bak seg og før utgivelsen av sitt nye album, kan Lukas Graham endelig annonsere sin første headlinerturné i Europa på fem år: 

“THE PINK TOUR”

– Mine damer og herrer! Det er alt for lenge sien sist og vi kunne ikke vært med entusiastisk over å dele disse fantastiske nyhetene om at detten høsten skal vi endelig på turné i Europa. Vi tar med oss nye sanger og nydelige øyeblikk å dele og vi kan ikke vente med å feste sammen med dere og synge sammen til alle de sangene dere allerede elsker og kjenner så godt, forteller Lukas Forchhammer.

Med hitlåter som «Mama Said», «You´re Not There», og «Drunk in the Morning» har Lukas Graham toppet single og radiolister siden gjennombruddet i 2016. «Love Someone» fra den påfølgende tredje albumet var et gigantisk comeback for københavneren som ble belønnet med platina-utmerkelse i hele 18 land!

Lukas Graham ferdigstiller for tiden innspillingen av sitt etterlegntede 4. studioalbum.

Kommende konserter

Loading...