Hils på United Stage Danmark

Del:

Danmarks største bookingbyrå, Copenhagen Music, blir United Stage Danmark.

Forrige sommer kunne vi avsløre at United Stage i Norge og Sverige blir en del av et stort og spennende skandinavisk samarbeid under navnet United Stage Group – en sterk nordisk sammenslåing med Copenhagen Music. Nå skifter det danske selskapet navn til United Stage Danmark.

Nordisk samhold og kreativt samspill

Siden etableringen i 2008 har Copenhagen Music bygget en imponerende roster bestående av Danmarks mest etablerte og populære liveartister som Lukas Graham, Rasmus Seebach, Suspekt, Medina, Christopher og Carpark North – i tillegg til en lang rekke inspirerende nye talenter, og alltid med fineren på pulsen for hva som rører seg i dansk musikk.

Slik har det vært siden starten, og slik blir det værende – nå som United Stage Danmark.

Det nordiske samspillet mellom byråene i Sverige og Norge har allerede vist seg å skape helt nye muligheter under det samlede navnet United Stage, både for artistene og de tre organisasjonene bak. Blant annet derfor skifter det danske byrået navn akkurat nå.

– Fusjonen mellom United Stage og våre kontorer i København og Århus har allerede skapt en virkelig sterk setup med både kreative muligheter på tvers av landegrenser, og mellom våre artister – med store, felles internasjonale visjoner. Vi styrker nå det samlede United Stage ved å skifte navn i Danmark. Utover et sterkt samarbeide mellom de nordiske byråene, viderefører vi fortsatt hvert vårt særegne byrå og filosofiene bak, samtidig som vi kan dele erfaringer og investere samlet i artistenes framtidige karrierer. Etter året som har gått er det nettopp den slags fellesskap og samhold vi har behov for i livebransjen, som kan føre musikken ut i verden og tilbake til scenene, sier Jimmi Riise, nordisk CEO, United Stage Group.

Som leverandør til noen av Danmarks største firmaevents har det danske bookingbyrået utmerket seg gjennom de siste årene, og United Stage vil fortsatt skape store arragnementer for firmaer som Novo Nordisk, REMA1000, COOP, Sailing Group og Bestseller.

United Stage Group representerer i øyeblikket over 300 artister og avvikler mer enn. 5000 show i året, som Nordens absolutt sterkeste spiller på livemarkedet og hjem nordiske artister.