Heder til Peder Benjamin Hagen

Del:

Nordic Music Biz sin årlige kåring av 20 personer under 30 år som blir ansett som potensielle bransjeledere i fremtiden, ble annonsert denne uka. På lista finner vi både vår kollega Peder Benjamin Hagen.
 
De 20 utvalgte for Nordic Music Biz Top 20 Under 30 for 2023 ble valgt ut basert på en rekke kriterier. Juryen skriver om Peder: 
Han har påvirket den norske livescenen og ofte tatt med artister som ikke engang har opptrådt live til noen av de største festivalene på så lite som ett år. Han har også engasjert seg politisk i debatten om live-kulturen og rollen til offentlige portvoktere i Norge, og har til og med vært på nasjonal TV for å diskutere temaet.
 
Som agent jobber Peder Benjamin alltid med ambisjon om å krysse grenser, spesielt over hele Norden. Han hjelper nordiske artister med å ekspandere inn i det norske markedet, samtidig som han bistår norske artister med å komme seg ut på festivaler og klubbarenaer i alle de nordiske landene.
 
På lista finner vi også vår samarbeidspartner Dennis Kiil i Kiil MGMT (Roc Boyz, El Papi m.fl). Les mer om kåringen her.
 
Vi gratulerer begge med anerkjennelse for sitt arbeid. Vinnerne blir hedret på en prisutdeling torsdag 14. september under by:Larm i Oslo.