• Rambow aka Simon Negash ble i 2019 kjent som skuespiller med hovedrollen i NRK-serien «Rektors kontor». I 2020 kickstartet han musikk-karrieren og slapp sin aller første singel «Bentley». Både som skuespiller og artist har Rambow skapt en solid fanbase allerede i en alder av 19 år. Med kun fire singler ute i 2020 ble Rambow kåret til «Årets Urørt» av NRK P3 i 2021. Samme året var å se opptre på P3 Gull. I 2023 ble han nominert til «Årets Gjennombrudd» på P3 Gull.

    Artistnavnet er følgelig inspirert av filmkarakteren Rambo, men hovedsakelig reflekterer navnet rap-stilen Simon bærer, med måten han skyter bars som en pil og bue. Rambow er et ungt multitalent med en fremtredende personlighet som skinner gjennom alle prosjektene han setter fingeren på. Han er tidenes mest livlige kar som underholdningsbransjen så vidt han fått en smakebit av.

  • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
  • Book Rambow hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Rambow

Send oss en uforpliktende forespørsel på Rambow og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Rambow hos oss

  • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
  • Vi jobber strategisk og langsiktig med Rambow
  • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Festival og konsert:

Firmafest og events:

Få beskjed om nye show

Skriv inn navn og mail, så gir vi beskjed når nye konserter annonseres for Rambow