Mina Okabe

 • Mina Okabe er et spirende talent på den danske musikkscenen. Selv om musikken er lavmælt og beskjeden, er ambisjonene til 20-åringen store og grenseløse. Hun har i løpet av sitt relativt korte liv levd med verden som sin lekeplass og inspirasjonskilde til musikken sin. Og kanskje nettopp derfor låter Mina Okabe alt annet enn kaldt og grått.

  Da Lukas Graham sist sommer turnerte Danmark med sin storslåtte «In The Round» turné, var Mina Okabe håndplukket som support-artist. Nå tar han henne med seg på store deler av sin omfattende europaturné som starter i Norge 7. februar.

  Mina Okabe er født og oppvokst i London. Hennes dansk-japanske røtter, og hun har levdt på tvers av hele kloden i forskjellige byer og sunget sitt liv og sin kultur fra New York til Manila.

  De siste fem årene har Mina bodd i Danmark. Her føler hun seg hjemme og det er her hun er fra. Nå bruker hun musikken til å søke ut.

 • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
 • Book Mina Okabe hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Mina Okabe

Send oss en uforpliktende forespørsel på Mina Okabe og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Mina Okabe hos oss

 • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
 • Vi jobber strategisk og langsiktig med Mina Okabe
 • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Festival og konsert:

Firmafest og events:

Få beskjed om nye show

Skriv inn navn og mail, så gir vi beskjed når nye konserter annonseres for Mina Okabe