Marcus & Martinus

Konserter 2024/2025

Loading...

Vi kunne ikke finne konsert med Marcus & Martinus in 2024/2025.

  • Marcus og Martinus anses å være en av Skandinavias største pop-fenomen. I ung alder har de allerede rukket å etablere seg som suksessfulle, internasjonale artister med en enorm og dedikert fanbase verden over. Tvillingene, som er kjent for sine energiske og tilstedeværende live-opptredener, dro på deres første internasjonale turne i 2018 bestående av hele 26 show. Ikke lenge etterpå ble de invitert med som oppvarmingsartist for Jason Derulo på hans 2Sides World-turne i Europa.

    I tillegg til et imponerende antall streams og en rekke hits og album, har de også vunnet Spellemannsprisen som årets artist 2017. Dette gjør guttene til de yngste artistene som noen sinne har vunnet den gjeve prisen. Etter gjennombruddet med «To dråper vann» i 2012 har de toppet hitlistene med flere singler og album både nasjonalt og internasjonalt.

  • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
  • Book Marcus & Martinus hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Marcus & Martinus

Send oss en uforpliktende forespørsel på Marcus & Martinus og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Marcus & Martinus hos oss

  • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
  • Vi jobber strategisk og langsiktig med Marcus & Martinus
  • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

rune

Festival og konsert:

Firmafest og events:

Få beskjed om nye show

Skriv inn navn og mail, så gir vi beskjed når nye konserter annonseres for Marcus & Martinus