Aiba

Konserter 2022/2023

Loading...

Vi kunne ikke finne konsert med Aiba in 2022/2023.

  • Aiba sin nye singel «Sympati» har ligget helt i øverst på topplistene siden den kom ut. Den Kastel-produserte låten handler om mennesker som skifter personlighet basert på hvor de er og hvem de er rundt. Låten går som en farsott på TikTok og har fortsatt inn i hjertene til lytterne. 21-åringen gikk gradene i Hiphop 101 – det D2 omtaler som «Groruddalens hiphop-fabrikk», og nå lager han musikk som henter inspirasjon fra både pop og R&B, samtidig som låtene utfordrer begge sjangerne. Med en enorm sangstemme, skarp penn, og god fortellerevne, formidler Aiba budskap man både kan føle på og relatere seg til. Alt dette tar han også med seg på scenen, samtidig som han legger til en solid dose energi og sjarm.
  • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
  • Book Aiba hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Aiba

Send oss en uforpliktende forespørsel på Aiba og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Aiba hos oss

  • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
  • Vi jobber strategisk og langsiktig med Aiba
  • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Få beskjed om nye show

Skriv inn navn og mail, så gir vi beskjed når nye konserter annonseres for Aiba