Afrobeat-kongen ICEKIID annonserer skandinavisk turné

Del:

Den ukronede kongen av skandinavisk afrobeat skal endelig ta sitt kritikerroste liveshow og heite hits ut på sin første skandinaviske turné i år… Dette er en fest du ikke vil gå glipp av!

I løpet av bare et par år har ICEKIID blitt en av de største, mest innflytelsesrike og anerkjente hiphop-artistene som har kommet ut av Danmark. Hans tropiske, energiske og varmblodige beats har blitt hans varemerke siden han kom ut fra undergrunnen og inn i mainstream sommeren 2020 med singelen «ErruDumEllaHvad» som ble en multi-platina nummer 1-hit.

ICEKIID aka Jermyn Creppy vokste opp i Københavns forsteder. Han mislyktes på skolen, men bak mikrofonen viste han seg å være en A+-elev med et fryktinngytende ordforråd og tungevriddende rim. Hans ghanesiske røtter smeltet sammen med musikken han ønsket å lage, og ICEKIID oppdaget snart at han hadde evnen til å få en fest til å eskalere med sine svettedryppende afrobeats og gode vibber!

Og så gjør han det… Etter lockdown på lockdown – inkludert en kansellert skandinavisk turné – kom ICEKIID endelig tilbake til scenen høsten 2021 og fikk de danske folkemengdene til å glemme alt om COVID-19 og forenes for en svært energisk forestilling full av sjel, sjarm og dans! Som en av de danske anmelderne skrev: «ICEKIID bringer festen – en proff-fester, velsignet av gudene!»

ICEKIID har oppnådd mer enn 100 millioner streams på Spotify med fenomenale hitsingler som ‘Bagateller’, ‘Gulddans’ og ‘Ingen Over’. ‘ErruDumEllaHvad’ var den mest streamede sangen i 2020, og førte til en Danish Music Awards-nominasjon som «Beste nye artist» mens EA Sports håndplukket ICEKIID-megahiten for det stjernespekkede lydsporet til FIFA21!

I juni kom debutalbumet, ‘Ingen Roser Uden Torne’, og du bør være klar for at afrobeat-kongen av Danmark skal kreve kronen av Skandinavia!

ICEKIID x SCANDINAVIA 2022

04.11 Youngs, Oslo  
24.11 Train, Aarhus (DK)
25-11 Stagebox, København (DK)
01.12 Nalen Klubb, Stockholm (S)
02.12 Nerfertiti, Göteborg (S)