Stavangerkameratene

Konserter 2023/2024

Loading...

Vi kunne ikke finne konsert med Stavangerkameratene in 2023/2024.

  • Supergruppen Stavangerkameratene ga i 2017 ut sitt selvtitulerte debutalbum og fulgte opp året etter med «Ein for alle». Singelen «Bare så du vett det» har siden vært inne på Spotifys Topp 100-liste. Bandet har opptrådt på Idrettsgallaen og solgt ut DNB Arena i Stavanger på egen hånd. Med 50 millioner streams, to album og tre Norgesturnéer bak seg har den eventyrlige suksessen fra Stavanger bevist at de har kommet for å bli.

    Et av landets mest populære sommerfestival-acts. Live er dette en opplevelse, med syv personer på scenen og full teknisk produksjon hvor enn de reiser. Hver konsert er en heidundrende opplevelse for både de fire i front, så vel som publikum som alltid mer enn gjerne stemmer i med allsang.

  • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
  • Book Stavangerkameratene hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Stavangerkameratene

Send oss en uforpliktende forespørsel på Stavangerkameratene og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Stavangerkameratene hos oss

  • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
  • Vi jobber strategisk og langsiktig med Stavangerkameratene
  • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Festival og konsert:

Firmafest og events: