Smith & Thell

  • Maria Jane Smith og Victor Thell møttes i hjembyen Helsingborg, og falt pladask for hverandres musikalske driv, ambisjon, visjon og lidenskap for kunsten. Det tok dem noen år, et par singler og uante antall timer i studio, før Smith & Thell fant sitt eget uttrykk. Inspirert av Björk, Bon Iver og Mumford & Sons, har gruppen funnet hjem i sitt unike folkinspirerte popsound. I prosessen har de finslipt sine låtskrivingsferdigheter, jobbet med sitt eget musikalske uttrykk og skrevet hits for andre stjerner, inkludert Ava Max, Julie Bergan og Alan Walker.

    Våren 2019 fikk Smith & Thell sitt internasjonale gjennombrudd med singelen «Forgive Me Friend» som etter kort tid streamet til dobbel platina og fikk stor suksess både i USA og her i Norge.

  • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
  • Book Smith & Thell hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Smith & Thell

Send oss en uforpliktende forespørsel på Smith & Thell og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Smith & Thell hos oss

  • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
  • Vi jobber strategisk og langsiktig med Smith & Thell
  • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Få beskjed om nye show

Skriv inn navn og mail, så gir vi beskjed når nye konserter annonseres for Smith & Thell