Smith & Thell

  • Maria Jane Smith og Victor Thell møttes i hjembyen Helsingborg, og falt pladask for hverandres musikalske driv, ambisjon, visjon og lidenskap for kunsten. Det tok dem noen år, et par singler og uante antall timer i studio, før Smith & Thell fant sitt eget uttrykk. Inspirert av Björk, Bon Iver og Mumford & Sons, har gruppen funnet hjem i sitt unike folkinspirerte popsound. I prosessen har de finslipt sine låtskrivingsferdigheter, jobbet med sitt eget musikalske uttrykk og skrevet hits for andre stjerner, inkludert Ava Max, Julie Bergan og Alan Walker.

    Våren 2019 fikk Smith & Thell sitt internasjonale gjennombrudd med singelen «Forgive Me Friend» som etter kort tid streamet til dobbel platina og fikk stor suksess både i USA og her i Norge.

  • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
  • Book Smith & Thell hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Smith & Thell

Send oss en uforpliktende forespørsel på Smith & Thell og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Smith & Thell hos oss

  • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
  • Vi jobber strategisk og langsiktig med Smith & Thell
  • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Festival og konsert:

Firmafest og events:

Få beskjed om nye show

Skriv inn navn og mail, så gir vi beskjed når nye konserter annonseres for Smith & Thell