Konserter 2024/2025

Loading...

Vi kunne ikke finne konsert med Rossman in 2024/2025.

  • Rossman er artisten som den litt rare tanten din elsker, men som også din lillebror har plakater av på veggene. Et bånn gass, feelgood fyrverkeri av et sceneshow hvor det oser av spilleglede og overskudd har gjort at Rossman har blitt en populær og ettertraktet live-artist. Det låter litt som en hissig Tønes, eller som en rocka Øystein Sunde fra Rogaland, men artisten lar seg helst inspirere av amerikanske mestere av fortellerkunst som Hayes Carll, Todd Snider, The Band, Kris Kristofferson m.m. 

    Med tre utgitte studioalbum og 250+ konserter foran alt fra 8 til 8000 folk over hele Norge under beltet er det ingen tvil om at Rossman er en artist man bør få med seg!

  • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
  • Book Rossman hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Rossman

Send oss en uforpliktende forespørsel på Rossman og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Rossman hos oss

  • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
  • Vi jobber strategisk og langsiktig med Rossman
  • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Festival og konsert:

Firmafest og events:

Få beskjed om nye show

Skriv inn navn og mail, så gir vi beskjed når nye konserter annonseres for Rossman