Ricky Rich

 • Ricky Rich har en unik stemme og melodisk rap, og er kjent for å gå helt nye veier med musikken sin. Kombinasjonen av tekster på svensk og engelsk sammen med orientalske melodier har lagt grunnlaget for en helt nytt sound, som. har resultert i over 200 millioner streams på Spotify.

  Ricky Rich vokste opp med en musikalsk far som lærte sønnen å synge. Musikken startet som en morsom ting etter at en skade satte en stopper for drømmen om å bli profesjonell fotballspiller.

  I 2017 kom debuten, EP-en «Mitt liv», med Miklo & Tusenfalk. Gjennombruddet kom raskt og sammen med produsentduoen Mafia ble det skapt historie med låter som «Min Diamant», «Abonnenten (Hey Babe)» og Habibi.

  I 2019 ble det anerkjente debutalbumet «Shhh» gitt ut, som solgte dobbel plantina. Året etter ga han ut minialbumet «Highs & Lows» med hits som «Bless Me» og «Ma Chérie». Ricky Rich klarte å bli viral i Tyskland, var på flere topplister, samarbeidet med flere internasjonale artister og ga ut en singel med Spotify Studio 100.

 • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
 • Book Ricky Rich hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Ricky Rich

Send oss en uforpliktende forespørsel på Ricky Rich og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Ricky Rich hos oss

 • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
 • Vi jobber strategisk og langsiktig med Ricky Rich
 • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Festival og konsert:

Firmafest og events:

Få beskjed om nye show

Skriv inn navn og mail, så gir vi beskjed når nye konserter annonseres for Ricky Rich