Olivia Lobato

 • 18 år gamle Olivia Lobato skriver smertefullt og drømmende om livets store øyeblikk. Med sin fengslende sangstemme gjorde hun seg tidlig bemerket på TikTok, hvor hun tolket kjente svenske poplåter. Allerede første gang hun satte seg i studio for å skrive selv, ble hennes store gjennombruddslåt «Lilacs» skrevet. En vakker men samtidig melankolsk sommerlåt som har nådd høyt på singellistene både i Sverige og Norge.

  Olivias unike, mørke og litt sjelfulle stemme gir en ny årgang til svensk popmusikk. I låtene forteller hun filmatisk om relaterte situasjoner – vanskelige så vel som glade. Detaljene i tekstene etterlater lytterne med fantasien til deres egne tenåringsliv.

  – Med musikk vil jeg at lytteren skal føle seg som hovedpersonen i sitt eget liv. Hvor musikken skal være som et lydspor for livsfilmen din som handler om deg og ingen andre, forteller Olivia Lobato.

  Olivia tilbrakte barndommen i Brasil og kom tilbake til Sverige i en alder av ni. Å tilpasse seg svensk kultur igjen var en utfordring som resulterte i en enda sterkere karakter. Det portugisiske språket er nært og føles like hjemme som svensk.

 • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
 • Book Olivia Lobato hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Olivia Lobato

Send oss en uforpliktende forespørsel på Olivia Lobato og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Olivia Lobato hos oss

 • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
 • Vi jobber strategisk og langsiktig med Olivia Lobato
 • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Få beskjed om nye show

Skriv inn navn og mail, så gir vi beskjed når nye konserter annonseres for Olivia Lobato