Melissa Horn

Konserter 2023/2024

Loading...

Vi kunne ikke finne konsert med Melissa Horn in 2023/2024.

  • Melissa Horn er en av Sveriges største og høyest verdsatte artister. Hun har med sine levende tekster om ulykkelig kjærlighet berørt et stort publikum med sin musikk i et drøyt tiår. Debutalbumet «Långa nätter» (2008) og hennes påfølgende 5 album har alle solgt til gull og platina i Sverige, og tatt seg høyt opp på topplistene både i Norge og Sverige.

    I 2019 kom hennes foreløpig siste album «Konstgjord andning» som ble fulgt opp med en konserthusturnè med over 50 stopp i Norge og Sverige. Etter å ha blitt forhindret fra å spille i Norge gjennom to år med pandemi, er Melissa Horn igjen å se for det norske publikum på noen få festivalscener i sommer, og nå legges også 5 norske høstdatoer til årets turnè.

  • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
  • Book Melissa Horn hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Melissa Horn

Send oss en uforpliktende forespørsel på Melissa Horn og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Melissa Horn hos oss

  • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
  • Vi jobber strategisk og langsiktig med Melissa Horn
  • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Festival og konsert: