Konserter 2024/2025

Loading...

Vi kunne ikke finne konsert med Marion Ravn in 2024/2025.

  • Marion Ravn har sunget poplåter på engelsk siden hun var svært ung, og befestet seg som en av Norges mest kjente artister gjennom en lang karriere. Høsten 2019 debuterte hun endelig på norsk med albumet «Mellom disse 4 vegger» produsert av Ola Gustafsson som har produsert blant annet Lars Winnerbäck og Melissa Horn. Singelen «Fritt fall» ble av VGs anmelder utropt til å være et popmirakel. I tillegg har duetten «Ikke deg» med Magnus Grønneberg fått enorm respons på sosiale medier.

    Marion er ofte å se på TV og høre på radio både som programleder og artist, og flere store roller på landets største musikaler.

    På konsertene ses hun like gjerne med fullt band som i duoformat. En av landets mest gnistrende stemmer og livlige  vesen har et liveshow der hun villig deler godbiter fra sine mange opplevelser, med humor, ærlighet og struttende av musikalitet.

  • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
  • Book Marion Ravn hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Marion Ravn

Send oss en uforpliktende forespørsel på Marion Ravn og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Marion Ravn hos oss

  • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
  • Vi jobber strategisk og langsiktig med Marion Ravn
  • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Festival og konsert:

Firmafest og events: