Lukas Graham

 • «Mama Said», «Love Someone», «Full in the Morning», «You Don’t Be There» og naturligvis «7 Years». Med sangeren Lukas Forchhammer i spissen har bandet siden 2012 ligget på førsteplass på listene rundt om i verden.

  «7 Years» har vært topp 10 i 11 land, inklusiv topp 3 i blant annet USA og Storbritannia. Albumet «Lukas Graham» har solgt 10 x platina, og med den globale fremgangen fikk bandet tre amerikanske Grammy-nominasjoner.

  De siste årene har bandet vokst til å bli en av Danmarks absolutte livefavoritter og har flere utsolgte turnèer i ryggsekken. Våren 2018 gjorde de fem utsolgte arenakonserter i hjemlandet som totalt samlet mer enn 80.000 lykkelige fans.

  Bandet består av frontmann Lukas Forchhammer, trommis Mark Falgren og bassist Magnus Larsson.

 • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
 • Book Lukas Graham hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Lukas Graham

Send oss en uforpliktende forespørsel på Lukas Graham og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Lukas Graham hos oss

 • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
 • Vi jobber strategisk og langsiktig med Lukas Graham
 • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer