• Lamin aka Lams er et av den danske rapscenens nyeste og mest innovative navn. Til tross for sin relativt korte tilstedeværelse i rampelyset, har den 26 år gamle rapperen vist seg å være en unik artist med et spesielt kreativt uttrykk.

    Dette var spesielt tydelig på fjorårets albumutgivelse «Hva ved de om Lams», som absolutt ikke fulgte de normative reglene for hvordan dansk hiphop i 2021 skulle høres ut. Albumet ble gjestet av vennene Artigeardit, Sivas, Karl William, Benny Jamz og barndomsvennen, 5star.

    Lamin er ild og flamme, både tilbakelent og full av integritet, og reisen til toppen av listene fortsetter ufortrødent. Hold et øye med det unge talentet, som tar igjen tungvekterne i undergrunnsscenen og setter en ny og skarp agenda for morgendagens hiphop-scene.

  • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
  • Book Lamin hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Lamin

Send oss en uforpliktende forespørsel på Lamin og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Lamin hos oss

  • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
  • Vi jobber strategisk og langsiktig med Lamin
  • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Festival og konsert:

Firmafest og events:

Få beskjed om nye show

Skriv inn navn og mail, så gir vi beskjed når nye konserter annonseres for Lamin