Laleh

  • Laleh tåler tittelen som en av Skandinavias absolutt største artister. Og her til lands har hun en spesiell plass i hjertene våre med superhitten «Some Die Young».

    Hennes musikalske uttrykk har alltid vært uten grenser, ingen sang er lik den andre. Laleh har den unike kombinasjonen i å være utradisjonell, i en fri sjel som ikke kompromisser med musikken, samtidig som hun er en hitmaskin. Men mer enn noe annet kommuniserer hun en  følelse av total frihet på både svensk og engelsk.

    Laleh har også gjort seg til et navn som låteskriver og produsent. Adam Lambert, Tori Kelly, Demi Lovato, Shawn Mendes, Daya, Elle Goulding og mange andre har Laleh å takke for sin framgang.

  • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
  • Book Laleh hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Laleh

Send oss en uforpliktende forespørsel på Laleh og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Laleh hos oss

  • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
  • Vi jobber strategisk og langsiktig med Laleh
  • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Festival og konsert:

Firmafest og events:

Få beskjed om nye show

Skriv inn navn og mail, så gir vi beskjed når nye konserter annonseres for Laleh