Ila Auto

Konserter 2024/2025

Loading...

Vi kunne ikke finne konsert med Ila Auto in 2024/2025.

  • Ila Auto har blitt kalt lokomotivet i norsk bluegrass, og det er få band som kan matche energien deres på scenen. I tre tiår har de vært på veien. Bandet har rykte på seg for alltid å gi publikum noe ekstra. En humørfylt festbombe, enten de spiller for voksne eller barn.

    I 2006 ga de ut sitt debutalbum «If You Keep Pickin’ it Might Never Heal». For albumet fikk bandet Spellemannprisen 2006 i klassen country. Bandet har i alt gitt ut fire album og en EP, og har skaffet seg fans i inn- og utland. Vant publikumsprisen for Årets Bluegrassartist i Europa i 2011, og spiller jevnlig på de beste europeiske bluegrassfestivaler.

    I 2020 ga gutta ut sitt siste album «Picknick med døden», som ble produsert av Jørund Fluge Samuelsen. Ila Auto er en unik liveopplevelse du ikke vil gå glipp av. Kom som du er, vær som du blir. Velkommen!

  • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
  • Book Ila Auto hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Ila Auto

Send oss en uforpliktende forespørsel på Ila Auto og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Ila Auto hos oss

  • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
  • Vi jobber strategisk og langsiktig med Ila Auto
  • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Festival og konsert:

Firmafest og events: