Konserter 2024/2025

Loading...

Vi kunne ikke finne konsert med El Papi in 2024/2025.

  • Med over 250 millioner streams har El Papi blitt en folkefavoritt hos både nordmenn og svensker i alle aldre, og med hits som «Hjerteløs», «Sju Fjell» og «Sykepleierinnen» er ikke navnet hans fremmed for topplasseringer på hitlistene. Til tross for en lengre pause fra musikken har ikke de imponerende streaming-tallene dalt, og i 2024 gjør artisten bak den ikoniske masken tidenes comeback.

    El Papi har slått samtlige streaming-rekorder i Norge som blant annet en av de mest streamede norskspråklige låtene flere år på rad. Han har gjentatte ganger spilt på noen av landets største scener som VG-Lista og Allsang på Grensen, og som artisten med flest norske låter på Sveriges hitlister er hans musikalske påvirkning også velkjent i nabolandet.

    Stemning er El Papis spesialitet, og med et vellykket comeback allerede i bakhånd er han klar til å innta scenen! De som ennå ikke har El Papi i spillelistene sine, kan være sikre på at det vil endre seg etter å ha opplevd han live!

  • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
  • Book El Papi hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på El Papi

Send oss en uforpliktende forespørsel på El Papi og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke El Papi hos oss

  • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
  • Vi jobber strategisk og langsiktig med El Papi
  • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Festival og konsert:

Firmafest og events:

Related artists