Konserter 2023/2024

Loading...

Vi kunne ikke finne konsert med El Papi in 2023/2024.

  • El Papi har markert seg som en av de raskeste voksende artistene i Norge med over 190 millioner streams på litt over 3 år. Han har det siste året hatt flere låter på topplisten både i Norge og i Sverige, blant annet med låtene «Sju Fjell», «Sykepleierinnen» og «Igjen og Igjen» med TIX.

    Siden hans debutsingel tidlig i 2020 har El Papi slått samtlige streaming-rekorder og hatt en eksponentiell vekst på sosiale medier som Norges nye stjerneskudd. Han har opptrådt på blant annet «Allsang på grensen» og «VG Lista», samt har han sluppet årets mest streamede norskspråklige låt.

    El Papi er også artisten med flest norske låter på Sveriges hitlister og flere uker på #1 i Norge. Dette er bare noen av høydepunktene til El Papi i hans karriere, og han er enda på vei oppover.

  • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
  • Book El Papi hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på El Papi

Send oss en uforpliktende forespørsel på El Papi og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke El Papi hos oss

  • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
  • Vi jobber strategisk og langsiktig med El Papi
  • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Festival og konsert:

Firmafest og events:

Related artists