Coucheron

  • Sebastian Kornelius Coucheron-Gautier Teigen aka Coucheron er en av Norges absolutt mest lovende produsenter, låtskrivere og artister. Utvalgt av Spotify til «Spotlight Artist» i 2015 og med hiter som «Ruby», «Deep End» og «Honky Donk» ga ham millioner av streams, og gikk til topps på Hype machine ved flere anledninger. Coucheron har produsert og remixet låter for og med artister som Mayer Hawthorne, B.o.B, CeeLo Green, Charlie Puth, Nick Jonas, Pitbull og Noonie Bao, bare for å nevne noen.

    22-åringen fra Oslo har en unik stil som er utviklet med en leken flørting med flere sjangre, men dj-settene: pur lykke og svette. Funfact: Han samarbeid med Kehlani og deres grammynominerte låt «Alive» ble delt av Taylor Swift og hennes ‘Songs That Will Make Your Life More Awesome’-playlist. Coucheron ga ut sin debut-EP «Playground» i 2015 og satt fyr på diverse dansegulv i Norge, USA og Russland. Han produserte også Thomas Dybdahls ep «History» som ble gitt ut sommeren 2016.

  • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
  • Book Coucheron hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Coucheron

Send oss en uforpliktende forespørsel på Coucheron og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Coucheron hos oss

  • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
  • Vi jobber strategisk og langsiktig med Coucheron
  • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Festival og konsert:

Firmafest og events: