• Den talentfulle norske musikkprodusenten og artisten Coucheron har skapt bølger innen den elektroniske musikkscenen både nasjonalt og internasjonalt gjennom flere år. Med sitt unike lydbilde og innovative tilnærming til produksjon, har han etablert seg som en ledende figur i bransjen.

  En av Coucherons mest bemerkelsesverdige samarbeid var med popikonet Kehlani, hvor de sammen skapte den fengende låten «Alive». Denne låten fanget oppmerksomheten til både fans og kritikere, og ga Coucheron en bredere internasjonal anerkjennelse, med blant annet Grammy- nominasjon.

  I tillegg til sitt samarbeid med Kehlani, har Coucheron også jobbet med flere andre fremtredende artister, inkludert Lemaitre, Ruben, Nick Jonas og Stig Brenner. Hans evne til å kombinere ulike sjangre og skape unike lydlandskap har gjort ham til en ettertraktet samarbeidspartner i musikkbransjen.

  Etter flere perioder i Hollywood, har det Sandvika- baserte multitalentet nå i det siste vært aktuell med flere norske låter på topp 50- listene. Hans nylige samarbeid med Bausa og Golfklubb har gjort at vi har sett Coucheron helt oppe på 6.plass, med låter som «Engel», «Danseproblem» og «Ung & Dum».

  Med en stadig voksende katalog av imponerende samarbeid og egenproduserte verk fortsetter Coucheron å utfordre grensene for elektronisk musikk og inspirere lyttere over hele verden.

 • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
 • Book Coucheron hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Coucheron

Send oss en uforpliktende forespørsel på Coucheron og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Coucheron hos oss

 • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
 • Vi jobber strategisk og langsiktig med Coucheron
 • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Festival og konsert:

Firmafest og events: