Konserter 2024/2025

Loading...

Vi kunne ikke finne konsert med Adam Douglas in 2024/2025.

  • Adam Douglas vokste opp i Oklahoma, USA, og blander soul, gospel, jazz og roots i sin musikk. Etter solodebuten i 2015 har Adam gitt ut en rekke kritikerroste album og sang seg virkelig inn i hjertene til det norske folk under Stjernekamp på NRK i 2017. Derfra har han blitt regnet som en av våre aller beste vokalister og formidlere, både live og innspilt.

    Adam Douglas er en hardt arbeidende mann, hele året. Hans konsertopptredener spenner bredt. Fra rockeklubber, kredible jazzfestivaler, sommerfestivaler og kulturhus året rundt, til førjulsturné med full produksjon på de aller største konserthusene med «An American Holiday». Alltid med de beste musikerne og gjennomtenkt repertoar i sammenhengen. Tilstedeværelse, innlevelse live, vanvittig gitararbeid og en sjelden musikalitet har gitt ham livefans over hele spekteret.

    I 2021 mottok Adam sin første Spellemannpris for studioalbumet «Better Angels», og året etter fikk han tildelt «Bluesprisen» under sin konsert på Notodden Bluesfestival – en stor ære.

  • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
  • Book Adam Douglas hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Adam Douglas

Send oss en uforpliktende forespørsel på Adam Douglas og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Adam Douglas hos oss

  • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
  • Vi jobber strategisk og langsiktig med Adam Douglas
  • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Festival og konsert:

Firmafest og events: