Vil du være med og forme norsk musikkbransje framover?

Del:

United Stage Artist Norge AS søker nye medarbeidere.

B2B MANAGER

Som B2B manager har du ansvar for å booke konserter med våre artister til firmaer, eventer og andre lukkede arrangementer. Du vil også stå for innsalg av strategiske samarbeider mellom artist og firma, samt generell utvikling av kommersielle event-konsepter. Bakgrunn fra eventbyrå, bookingbyrå eller lignende er relevant, men ikke påkrevd. God forståelse av bedrifters behov i skjæringspunktet med musikk og artistopptredener vil bli vektlagt.

Som B2B manager hos oss kommer du til å jobbe tett med vårt team med live-agenter som ivaretar artistutvikling og turnévirksomhet. Du vil også inngå i vårt nordiske team for corporate events, der du vil få tilgang til et sterkt nettverk og faglig miljø. Som ansvarlig for drift og utvikling av Oslo-kontorets corporate event-avdeling vil du rapportere direkte til daglig leder.

BOOKING AGENT/PROSJEKTLEDER

I tillegg til jobben med å booke artister som del av vårt norske og nordiske agent-team, vil du også delta i planlegging og avvikling av konserter og turnéer, samt jobbe tett med artister og deres management og plateselskap med å utvikle langsiktige strategier for artistenes karrierer. Relevant erfaring er en fordel, men vi ser først og fremst etter deg med riktige personlige og sosiale egenskaper.

Kortfattet søknad med referanser sendes til jobb@unitedstage.no innen 1. februar.

Spørsmål om stillingen rettes til daglig leder Rune Grønn på rune.gronn@unitedstage.no

OM UNITED STAGE

United Stage Group er Skandinavias største live-byrå for lokale artister. I tillegg er vi management for et utvalg av disse artistene. Målet vårt er å styrke og kontinuerlig utvikle de 300+ artistene som vi representerer, både lokalt og i et nordisk perspektiv. Vi er 70 ansatte i Oslo, Stockholm, København og Aarhus, og produserer mer enn 5000 konserter hvert år for våre artister, kunder og partnere. United Stage Artist Norge AS har kontor i nyoppussede lokaler på Alexander Kiellands plass i Oslo.

Foto: Olav Stubberud