United Stage søker B2B / Corporate Event Manager

Del:

Som del av vår ekspansjon i det nordiske livemarkedet søker vi senior B2B-selgere til våre kontorer i Sverige, Norge og Danmark.

B2B MANAGER FOR UNITED STAGE NORGE

Som B2B manager har du ansvar for å booke konserter med våre artister til firmaer, eventer og andre lukkede arrangementer. Du vil også stå for innsalg av strategiske samarbeider mellom artist og firma, samt generell utvikling av kommersielle event-konsepter. Bakgrunn fra eventbyrå, bookingbyrå eller lignende er relevant, men ikke påkrevd. God forståelse av bedrifters behov i skjæringspunktet med musikk og artistopptredener vil bli vektlagt.

Som B2B manager hos oss kommer du til å jobbe tett med vårt team med live-agenter som ivaretar artistutvikling og turnévirksomhet. Du vil også inngå i vårt nordiske team for corporate events, der du vil få tilgang til et sterkt nettverk og faglig miljø. Som ansvarlig for drift og utvikling av Oslo-kontorets corporate event-avdeling vil du rapportere direkte til daglig leder.

UNITED STAGE GROUP

Vi er en nylig sammenslåing av bookingbyråene United Stage Artist Norge og United Stage Sverige med det ledende danske bookingbyrået Copenhagen Music, noe som gjør oss til Nordens største live-byrå for nordiske artister. Målet vårt er å styrke og kontinuerlig utvikle de 300+ artistene som vi representerer, både lokalt og i et nordisk perspektiv.

Vi er 70 ansatte i Stockholm, Oslo, København og Aarhus, og produserer mer enn 5000+ konserter hvert år for våre artister, kunder og partnere.

Søknadsfrist: 13. august

For spørsmål om stillingen, kontakt Rune Grønn på 918 65 363.

Søknader sendes til hedda@unitedstage.no