United Stage presenterer Amon Amarth & Machine Head i Oslo Spektrum

Del:

Gjør deg klar for den mest monumentale metalturneen i 2022! To av verdens mest respekterte metal band, Sveriges egne Viking metal-høvdinger AMON AMARTH og Bay Area metalikoner MACHINE HEAD setter ut på den massive ‘Vikings And Lionhearts’ co-headliner arenaturné for å herje i  Europa i september og oktober 2022.  

Til å åpne showet har de med seg THE HALO EFFECT, et nytt band med de fem pionerene innenfor svensk melodisk metal; Peter Iwers, Daniel Scensson, Jesper Stromblad, Niclas Englin og Mikael Stanse.  

Ordinært billettsalg starter fredag 5. november kl. 11.00 

AMON AMARTH erklærer: «Vikinger, vi blir kalt på tokt igjen! De sa det ikke var mulig, men episke grep må bli tatt i disse turbulente tider. AMON AMARTH slår seg sammen med MACHINE HEAD, våre langvarige venner med løvehjerter, for å lage en sti av ødeleggelse gjennom Europa neste høst. Dere blir vitne til full produksjon fra begge band under det som kommer til å være årets mest monumentale metal event. Med oss på tokt har vi Sveriges THE HALO EFFECT som legemliggjør ånden til det legendariske Gothenburg soundet. Hold øynene åpne for flere nyheter fra oss, for det er snart tid for å ta tak i årene og ro oss til seier. Vær trygg, vær sterk og hev hornene!»  

MACHINE HEAD frontmann, Robb Flynn, forteller oss; «Det er med stor gleder vi annonserer for triumferende retur til landet ditt for å knuse skaller , lage Circle pits og tømme øl-reservene deres! Men denne gangen kommer vi ikke alene! For første gang på nesten et tiår skal MACHINE HEAD gjøre våre «Evenings with…» for å alliere seg med de allmektige AMON AMARTH og deres felles landsmenn, THE HALO EFFECT. Dette absolutte monsteret av en turné sparkes i gang høsten 2022 og kommer til å bli den mest villekvelden i deres metal liv. Gjør dere klare til å heve knyttnevene, heve glassene og headbange med oss på årets tyngste turné! Ingen kan stå imot den råe kraften til denne episke alliansen. Vi kommer for deg!»