Hopp til innholdet

Rymden

Send forespørsel

Derfor skal du booke Rymden hos oss

  • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
  • Vi jobber strategisk og langsiktig med Rymden
  • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring
Send forespørsel

Den prisvinnende norske pianisten Bugge Wesseltoft hadde lenge ønsket å spille i en pianotrio. Som en viktig forkjemper for «Europeisk jazz som egen kunstform» (sitat Wesseltoft) var han på leting etter noe som lignet hans egne følelser for, og hans egen tilnærming til det musikalske. Det var grunnen til at han inviterte to venner og innovative krefter innen europeisk jazz til samarbeid: Magnus Öström and Dan Berglund.

De tre skrev parallell musikkhistorie helt tilbake til midten av 90-tallet, Magnus og Dan med «Esbjørn Svensson Trio» og Bugge med «New Conception Of Jazz». Begge prosjekter turnerte verden rundt, og definerte et, i internasjonal sammenheng, nytt og friskt lydbilde– med stor åpenhet for eksperimentering og innovativ tekning. Resultatet ble en internasjonal musikalsk bevegelse som inspirerte og inspirerer kommende generasjoner.

Med sin artistplattform (og plateselskap) Jazzland var Wesseltoft en pionèr – og er fremdeles en viktig pådriver for modernisering av skandinavisk jazzmusikk. Esbjørn Svensson Trio var det første bandet som spilte på så ulike venuer som rock- og jazzklubber, klassiske konserthus og på de største scenene på musikkfestivaler verden rundt.

Rymdens musikk er basert på tre elementer: melankolsk og atmosfærisk låtskriving, dramatisk ladede rytmer, og virtuos jazzspill av høyeste klasse. I denne nye bandkonstellasjonen kan man tydelig høre inspirasjon fra moderne jazz, Bach, filmmusikk og til og med rockemusikk.

Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24 14 61 90 . Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
Book Rymden hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24 14 61 90 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Rymden

Send oss en uforpliktende forespørsel på Rymden og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?