Sabaton til Oslo Spektrum

Sveriges største metalband Sabaton sprenger stadig nye grenser. 16. februar kommer de med et massivt show til en eksklusiv konsert i Oslo Spektrum.

Svenskene solgte ut hele sin turné i Norge flere måneder i forveien i 2017, og samme år fylte de Tons of Rock til randen med et av festivalens største show. I 2018 spilte bandet med Iron Maiden på et utsolgt Trondheim Rocks. Nå skal ny markeder erobres.

Sabaton er aktuelle med det nye albumet «The Great War» i juli, og legger ut på bandets suverent største turne noensinne. Svenskene har vokst seg til å bli et av verdens største hardrockband, og 16. februar inviterer de til en fest av de sjeldne i Oslo Spektrum med Apocalyptica og Amaranthe som gjester.

Apocalyptica er en finsk symfonisk metal-rockeband med klassisk utdannende cellister.  Bandet har hatt enorm suksess sin cellomusikk, og er et toppnavn på festivalplakater verden over. De gjorde sin entré på musikkscenen i 1996 da de utgav det legendariske debutalbumet «Plays Metallica by four Cellos». Her snaker vi noe helt unikt.

Svenske Amaranthe har filleristet Tons of Rock og Trondheim Rocks i helga. Ved forrige runde solgte de ut Byscenen i Trondheim på rekordtid. Med mere enn 100 millioner streams på Spotify og over 60 millioner visninger på youtube, er det lit etvil om at dere melodiøse metal fenger enormt bredt.

botbodyblackshadow