The Modern Times

The Modern Times fra Tromsø slapp i 2017 det kritikerroste albumet «This Is The Modern Times», som høsta terningkast 5 i både Dagbladet, Deichmanske Bibliotek og Klassekampen. Albumets første singel, «Keyholes & Birds», ble kåret til årets norske låt i 2016 av Deichmanske Bibliotek. Den andre singelen «Motörhead» er radiolistet på NRK P13, og ble sluppet med musikkvideo der selveste Atle Antonsen glefser i seg en burger i saktefilm. Bandet kommer som et friskt pust med sin skranglete indierock/pop/punk med Magnus Vold Jensens særegne vokal i front som kler de humoristiske tekstene med fortvilende undertone godt, og med sin energiske og jordnære spilleglede gjør dette The Modern Times til et av de mest spennende bandene i Norge for tiden. 


Kvintetten har hatt et travelt år med med over 60 konserter, blant annet Øyafestivalen, Vinjerock og Buktafestivalen, hvor bandet fikk 5/6 i Nordlys, 9/10 i Evig Lyttar og 6/6 av The Wilhelmsens. Vår 2018 er bandet på dobbelturné med Hvitmalt Gjerde, og spiller inn sitt andre album i studio.

 

«THIS IS THE MODERN TIMES»

★★★★★ «Ujålete, vindskeiv, rett-fra-hjertet-rock er hva dette tromsøkollektivet behersker aller best»
- Dagbladet

 

★★★★★ «Det er noe udiskutabelt friskt og sjarmerende med denne gjengens kontante form for alternativ rock» 
- Deichmanske Bibliotek

 

★★★★½ «Den rastløse garasjerocken sitter, tight, livlig og spretten som den er» 
- Klassekampen

 

 «Dette er musikk som bør nå ut til massene»

- The Wilhelmsens

 

★★★★ «Rocken er full av energi, med tøffe riff og catchy melodilinjer tydelig inspirert av Pixies og The Strokes» 
- GAFFA

 

★★★★ «For en som blir mo i knærne av Pavement og Pixies, er det kult med tromsøværinger med hang for vindskeiv, morrastein slackerock» 
-Nordlys

 

Följ på facebook  Följ på instagram  Lyssna på Spotify  Lyssna 
botbodyblackshadow