Marion Ravn

Til tross for sin unge alder, har Marion Ravn vært plateartist i over 17 år. Det startet da hun som tiåring ga ut et album med barnesanger sammen med sin venninne Marit Larsen på EMI Norway. Albumet endte opp med å bli Spellemannsnominert. I en alder av 14 ble Marion og Marit, nå under navnet "M2M", signert på Altlantic Records og hadde stor suksess i USA, Asia, Sør-Amerika og Skandinavia. De ga ut to album som solgte over to millioner eksemplarer.

 

I 2005 utga Marion Ravn sitt første soloalbum på Atlantic Records i USA, med suksess i land som Japan, hvor hennes låt "Break you" var #1 i ukesvis. Meat Loaf ga sommeren 2006 ut låten “It´s all coming back to me now” fra hans album Bat out of Hell 3, hvor Marion var duettpartner. Hun turnerte verden rundt med Meat Loaf og Pink i 2007. Våren 2010 var Marion dommer i "X Factor", og i 2011 dukket hun opp som "Idol"-dommer. Vinteren 2013 var hun i en av syv artister i "Hver gang vi møtes".

 

I april samme år slapp Marion sitt andre soloalbum, “Songs from A Blackbird”. Dette albumet havnet på tredjeplass på salgslistene, singlene "The Minute" og "Driving" ble spilt på radio i flere måneder, og Marion dro på sin første soloturné. "Scandal Vol 1" og "Scandal Vol 2" ble sluppet i 2014/2015 med singlene "In Dreams" og "Better than This". 

Följ på hemsida  Följ på facebook  Följ på instagram  Följ på twitter  Lyssna på Spotify  Lyssna på Wimp  Lyssna på iTunes  Se på youtube 
Url:http://ws.spotify.com/lookup/1/?extras=albumdetail&uri=spotify:artist:6yAM1PGDw9qo26YNtIHLjt
res:System.Net.WebException: The remote server returned an error: (410) Gone. at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() at umbraco.library.GetXmlDocumentByUrl(String Url)
botbodyblackshadow