Dangerface

Dangerface spiller “rævsparkende og hissig rock’n’roll. Og det i et helsikes tempo”, i følge anmelder Ole Morten Wilhelmsen, som forøvrig ga debutalbumet, Get Loud!, seks øyne på terningen tilbake i februar 2019. Det var han ikke alene om.

 

Det er oi- og wow-faktoren som går igjen både her hjemme i Norge og i utlandet når det skrives og anmeldes om Dangerface. Kanskje spesielt i England, hvor de har vært på trykk i både MetalHammer og Kerrang!, samt hos o’store gode gamle PunkNews.org. De ble beskrevet som en“scandi-versjon” av storheter som The Ghost Of a Thousand, Gallows og The Bronx. Og dét(!) er fett det!

 

Alt UK-fuzzet førte til en spot på 2000 Trees Festival vest for London, hvor blant andre Everytime I Die, Comeback Kid og Cancer Bats stod på samme plakat. Og det er nok på konsert at publikum får følelsen av hva Dangerface er. Når man får musikken, sounden, energien og det visuelle servert på sølvfat et par meter foran deg. Det er da man forstår hva slags punk-hardcore beist Dangerface faktisk kan bli.

 

Femogtyve konserter, ett album, to musikkvideoer og 340.000 streams (på Spotify alene) er resultatet av 2019. La oss se hva 2020 har å komme med..

 

Följ på hemsida  Följ på facebook  Följ på instagram  Följ på twitter  Lyssna på Spotify  Se på youtube 
Url:http://ws.spotify.com/lookup/1/?extras=albumdetail&uri=spotify:artist:6S2506vOFCTq78lKeGAQyk
res:System.Net.WebException: The remote server returned an error: (404) Not Found. at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() at umbraco.library.GetXmlDocumentByUrl(String Url)
botbodyblackshadow