• Ylva Johnsen Olaisen ble først kjent gjennom talentkonkurransen The Stream i 2016, hvor hun som 15-åring avslørte en helt eksepsjonell stemmeprakt og gikk hele veien til finalen. Der fikk hun platekontrakt med Universal Music på direktesendt TV. Ylva gikk da på musikklinja på Vågsbygd videregående skole i Kristiansand.   

    I perioden etter dette har Ylva kombinert artistkarriere og låtskriving med skolegang. Hun har blant annet vært duettpartner med Unge Ferrari på en av hans største låter «Bagasje», og reiste også med som support på norgesturnéen hans i 2019. Hun har i tillegg spilt inn en egen versjon av Hkeem og Unge Ferraris «Urettferdig», som hun har hatt stor suksess med i livesettet sitt. På toppen av dette har hun rukket å gi ut et fint knippe egne låter, sjarmert hele jule-Norge med sin herlige versjon av «Have Yourself A Merry Little Christmas» på selveste Kvelden før kvelden (i 2018), samt vært med på TV2-serien Generasjon Z i to sesonger.  

    For Ylva blir veien til mens hun går, men hun var aldri i tvil på hvilken retning hun skulle gå. Hun kommer fra en musikalsk familie og har en far som er musiker, så musikken ligger i blodet. Videregående skole er fullført, og etter en kort periode innom København har sørlandsjenta med den store stemmen nå bosatt seg i Oslo for å fokusere for fullt på musikken. 

  • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
  • Book Ylva hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Ylva

Send oss en uforpliktende forespørsel på Ylva og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Ylva hos oss

  • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
  • Vi jobber strategisk og langsiktig med Ylva
  • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Få beskjed om nye show

Skriv inn navn og mail, så gir vi beskjed når nye konserter annonseres for Ylva