• Ylva har allerede satt seg selv på kartet med et imponerende knippe låter og en sterk formidlingsevne live. Nå har den lovende stjernen for alvor gjort artistdrømmen om til sin egen hverdag. Med musikalske forbilder som blant annet Adele og Beyoncé, henter Ylva låtinspirasjon fra både jazz, r&b, popog soul. Ylva har i løpet av sin artistkarriere vist en solid scenetilstedeværelse og en stjernefaktor uten like – hun tar plass på scenen og slipper seg løs når hun opptrer med kraftfulle vokalprestasjoner av høyt internasjonalt kaliber. Det å tørre å skille seg ut og være seg selv speiles i musikken

    Den siste tiden har hun samarbeidet med Disney Company om deres julelåt «Kjærlighet er et kompass» og deltatt i storsatsningen til NRK1, «De Neste», der unge, fremadstormende artister har tolket og levert nye versjoner av et knippe etablerte artisters låter denne våren – ved siden av å skrive, spille inn og ferdigstille sin norskspråklige debut-EP; «Gule roser». En personlig låtsamling som følger hennes reise i å stå på egne ben, utforske og finne seg selv og sitt fulle potensiale.

  • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
  • Book Ylva hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Ylva

Send oss en uforpliktende forespørsel på Ylva og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Ylva hos oss

  • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
  • Vi jobber strategisk og langsiktig med Ylva
  • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Få beskjed om nye show

Skriv inn navn og mail, så gir vi beskjed når nye konserter annonseres for Ylva