Victor Leksell

Konserter 2024/2025

Loading...

Vi kunne ikke finne konsert med Victor Leksell in 2024/2025.

  • Victor Leksell omtales som svensk musikkhistorie. Før fylte 25 år hadde han gjort et uutslettelig inntrykk i nabolandet.

    Superhitene har avløst hverandre siden 2018 og da «Svag» ble utgitt i begynnelsen av 2020 merket alle at noe stort var på gang. Låta ble større en alt og noen måneder seinere slo den rekorden som den mest streamede låta på et nordisk språk. Noen gang! I dag har den over 150 millioner streams og fortsetter å elskes. Halvannet år etter utgivelsen ligger «Svag» fortsatt på Spotifys Topp 50.

    I juni 2020 kom det hyllede debutalbumet «Fånga mig när jagfaller» med låter som i dag har over 300 millioner avspillinger på Spotify. Akkurat nå er Leksell aktuell med «Eld & lågor» til den svenske storfilmen Vinterviken (Netflix).

  • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
  • Book Victor Leksell hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Victor Leksell

Send oss en uforpliktende forespørsel på Victor Leksell og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Victor Leksell hos oss

  • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
  • Vi jobber strategisk og langsiktig med Victor Leksell
  • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Festival og konsert:

Firmafest og events:

Få beskjed om nye show

Skriv inn navn og mail, så gir vi beskjed når nye konserter annonseres for Victor Leksell