Trond Andreassen & Valentourettes

Konserter 2023/2024

Loading...

Vi kunne ikke finne konsert med Trond Andreassen & Valentourettes in 2023/2024.

  • Trond Andreassen har vært vokalist og låtskriver i Ricochets og Navigators i en årrekke. Under pandemien har han allierte seg med ingen ringere enn Valentourettes og laget albumet «Alt på en gang», med Petter Baarli (Backstreet Girls) på gitar, Petter Pogo (Jokke & Valentinerne) på barytongitar og Runar «Kula» Johannesen (Jokke & Tourettes) på trommer.

    Denne konstellasjonen debuterte med albumet «Alt på en gang» 11. juni 2021. Det kan beskrives som en solid dose rock’n’roll ispedd en god del tristesse og gi faen- holdning, toppet med Andreassens kraftfulle og crooneraktige røst.

  • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
  • Book Trond Andreassen & Valentourettes hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Trond Andreassen & Valentourettes

Send oss en uforpliktende forespørsel på Trond Andreassen & Valentourettes og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Trond Andreassen & Valentourettes hos oss

  • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
  • Vi jobber strategisk og langsiktig med Trond Andreassen & Valentourettes
  • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Få beskjed om nye show

Skriv inn navn og mail, så gir vi beskjed når nye konserter annonseres for Trond Andreassen & Valentourettes