Trond Andreassen & Valentourettes

Konserter 2023/2024

Loading...

Vi kunne ikke finne konsert med Trond Andreassen & Valentourettes in 2023/2024.

  • Trond Andreassen har vært vokalist og låtskriver i Ricochets og Navigators i en årrekke. Under pandemien har han allierte seg med ingen ringere enn Valentourettes og laget albumet «Alt på en gang», med Petter Baarli (Backstreet Girls) på gitar, Petter Pogo (Jokke & Valentinerne) på barytongitar og Runar «Kula» Johannesen (Jokke & Tourettes) på trommer.

    Denne konstellasjonen debuterte med albumet «Alt på en gang» 11. juni 2021. Det kan beskrives som en solid dose rock’n’roll ispedd en god del tristesse og gi faen- holdning, toppet med Andreassens kraftfulle og crooneraktige røst.

  • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
  • Book Trond Andreassen & Valentourettes hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Trond Andreassen & Valentourettes

Send oss en uforpliktende forespørsel på Trond Andreassen & Valentourettes og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Trond Andreassen & Valentourettes hos oss

  • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
  • Vi jobber strategisk og langsiktig med Trond Andreassen & Valentourettes
  • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Festival og konsert:

Få beskjed om nye show

Skriv inn navn og mail, så gir vi beskjed når nye konserter annonseres for Trond Andreassen & Valentourettes