Tre Små Kinesere

Koncerts 2021/2022

Loading...

Vi kunne ikke finne konsert med Tre Små Kinesere in 2021/2022.

  • Noen av Tre Små Kinesere sine største singler er klassiske og tidløse, Klassebildet, Hjertemedisin og Dørstokkmila. Tre Små Kinesere har i løpet av sine mange begivenhets- og innflytelsesrike år i norsk musikkliv med kassegitarer og flerstemt sang på dialekt oppnådd mye. De har deriblant gitt ut ti studioalbum, mottatt to Spellemannpriser og preget fans og musikkelskere gjennom tv-skjermen, radio-høyttalerne, og ikke minst live på scener over hele Norge.

    På konsert spiller de en skamløst hærlig Trondhiæmsk samling slagere på siden av Trønderrocken. Låter som har plassert dem i eliteserien av norsk populærmusikk de siste 30 år.

  • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
  • Book Tre Små Kinesere hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Tre Små Kinesere

Send oss en uforpliktende forespørsel på Tre Små Kinesere og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Tre Små Kinesere hos oss

  • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
  • Vi jobber strategisk og langsiktig med Tre Små Kinesere
  • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?