The Savage Rose

 • Når regnskapet en gang skal gjøres opp med tanke på dansk rockemusikk, som den  har utfoldet seg i over 50 år, vil man finne The Savage Rose et sted helt oppe i toppen av pyramiden.

  Annisette og resten av hennes band var forut sin tid for cirka 40 år siden. Det er de fortsatt. (Jyllands Posten)

  …den aktuelle inkarnasjon av The Savage Rose er tettere sammenspilt og simpelthen bare bedre enn noensinne. (Gaffa)

  ”Livsblues”, kalte Berlingskes anmelder den spesielle sjangeren The Savage Rose har dyrket siden starten i 1967 – og som blomstret på 2012 albumet ”Love And Freedom”, som ble hyllet som en av bandets beste utgivelser noensinne. «Som alltid med den karismatiske Annisette som det vokale og visuelle punktet i en rekke sanger, som tar et flott favntak rundt livet, kjærligheten og retten til frihet”, som det stod i Berlingskes anmeldelse.

  Det er fantastisk å tenke seg, at debutalbumet “The Savage Rose” kom ut så langt tilbake som i 1968 – hvor det var med på både å revolusjonere den danske rocken og samtidig definere den som en helt selvstendig kunstart. Siden er det blitt til en lang rekke plater – både store, kunstneriske og kommersielle suksesser og plater utgitt i små opplag. Det har vært album utgitt på store, etablerede selskap og andre innspilt for egne midler og utgitt på små alternative selskap, fordi budskapet og innholdet var så viktig, at det skulle ut.

  Det er ikke mange, som kan utgi store plater med mer enn 20 års mellomrom, men The Savage Rose har gjort det med klassikere som “Dødens Triumf” og “Black Angel”. Og med de siste utspill i – “Universal Daughter” (2007) og ”Love And Freedom” (2012) viste Annisette og The Savage Rose, at det også var liv i bandet etter avskjeden med det mangeårige kompositoriske midtpunkt, Thomas Koppel, som plutselig døde i 2006. Den aktuelle liveutgaven av The Savage Rose kommer med sanger fra hele den lange karrieren – og har i de siste års konserter både spilt klassikere fra de første albumene og sanger fra de seneste utgivelsene, samt helt nye numre. Utover Annisette består The Savage Rose i dag av: Palle Hjorth (klaver, Hammond-orgel, harmonika), Jacob Haubjerg (kontrabass, el-bass), Anders Holm (trommer), Rune Kjeldsen (gitar) samt Naja Koppel og Amina Carsce Nissen (kor).

 • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
 • Book The Savage Rose hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på The Savage Rose

Send oss en uforpliktende forespørsel på The Savage Rose og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke The Savage Rose hos oss

 • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
 • Vi jobber strategisk og langsiktig med The Savage Rose
 • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Koncerter og festivaler: