Subwoolfer

Konserter 2023/2024

Loading...

Vi kunne ikke finne konsert med Subwoolfer in 2023/2024.

  • Vi er overnaturlig glade for å ønske Subwoolfer velkommen til United Stage. Sommeren bookes nå! Og den internasjonale MGP finalen går av stabelen 14. mai, der de gule ulvene ligger høyt på bettinglistene.

    For 4,5 milliarder år siden ble galaksens største band «Subwoolfer» til. Bosatt på månen har brødrene Keith og Jim siden den tid erobret hver eneste planet musikalsk, som gjør dem til tidenes mest suksessfulle popgruppe. 20 Juni 1969 dukket profeten Neil opp, som fort ble hyllet som mannen med de sterkeste armene. Neil lovte brødrene å komme tilbake og fortelle dem hvordan de kunne bli det største bandet på hans planet også, men først måtte de skrive den beste sangen i hele universet på hans morsmål – engelsk.

    Keith og Jim har siden den tid jobbet og perfeksjonert sin kunst, som er manifestert i mesterverket «Give That Wolf A Banana» – men Neil vendte aldri tilbake. Armert med den beste sangen i universet legger de nå ut på reisen til jorda for å lete etter Neil og for å ta plassen som ikke bare galaksen, men også verdens største artist, gjennom å opptre på det viktigste og mest prestisjefylte musikalske arrangementet i jordens historie; Eurovision 2022.

  • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
  • Book Subwoolfer hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Subwoolfer

Send oss en uforpliktende forespørsel på Subwoolfer og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Subwoolfer hos oss

  • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
  • Vi jobber strategisk og langsiktig med Subwoolfer
  • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Festival og konsert:

Firmafest og events:

Få beskjed om nye show

Skriv inn navn og mail, så gir vi beskjed når nye konserter annonseres for Subwoolfer