Sebastian Zalo

 • Den 23 år gamle, svært karismatiske Hortensgutten Sebastian Zalo er i ferd med å bli en ny stjerne på den norske pophimmelen. Etter at han tidlig i karrieren jobbet med å finne soundet sitt og bygge opp festivalerfaring med blant annet stappfulle konserter på Slottsfjell og Øya, har han det siste året virkelig funnet soundet. Det har resultert i albumet RTRO//SPKT, der han virkelig befester sin posisjon som et navn å regne med helt i toppen i årene som kommer. Albumet har kun to features, der den ene er Odd Nordstoga.  

  Tidligere i år fremførte også Sebastian et cover av Victor Leksell sin «Svag» som på kun få måneder har blitt en av de 50 mest sette videoene i P3s 13 år lange YouTube historie. Det samme klippet gikk også viralt på TikTok, der det på de to første dagene fikk 100 000 visninger. Det samme coveret fremførte han på riksdekkende TV da han besøkte God morgen Norge i slutten av august.  

  P3 er forsåvidt også en kanal der Sebastian har fått veldig god respons, og han har vært listet med 5 av de 7 siste singlene sine. 

  Foruten den fantastiske innspilte musikken er Sebastian helt fantastisk live, og han leverer alltid varene, uansett til hvilket publikum. Alle detaljer er tatt hensyn til, og liveshowet er mildt sagt imponerende i forhold til hvor ny han er. Hans enorme karisma skinner fra scenen, der han også har med seg fantastiske musikere, de samme som har skrevet og produsert albumet med han. 

 • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
 • Book Sebastian Zalo hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Sebastian Zalo

Send oss en uforpliktende forespørsel på Sebastian Zalo og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Sebastian Zalo hos oss

 • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
 • Vi jobber strategisk og langsiktig med Sebastian Zalo
 • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Koncerter og festivaler:

Få beskjed om nye show

Enter your name and email, and get notified when new concerts are announced for Sebastian Zalo.