Sebastian Zalo

Konserter 2022/2023

Loading...

Vi kunne ikke finne konsert med Sebastian Zalo in 2022/2023.

 • Det dukker ikke opp mange som Sebastian Zalo på en generasjon. 18 år gammel slutter han på skolen for å lage musikken. Sangene er hans historie.

  Sebastian Zalo fra Horten har en sjelden evne til å balansere det såre og det selvsikre, som i en tilnærming som gjør musikken hans både fengende og folkelig. Zalo er målrettet og hardarbeidene, og overrasket ingen (ikke engang seg selv) da han ble nominert til både P3 Gull for «Årets nykommer» og Spellemannprisen for «Årets gjennombrudd» i 2020.

  Våren 2021 ga Sebastian Zalo etablerte artister og norske tv-seere hakeslepp med sine tolkninger av kjente og kjære låter i «De neste» i beste sendetid NRK1. Zalos tolkninger av Lene Marlin (Uten deg) og Sondre Lerche (To veis monolog) gir fortsatt rykninger i dansefoten og gåsehud på armen.

  Siden Sebastian Zalo debuterte i 2017 har produsert en enorm mengde musikk. Debutalbumet RTRO//SPKT fra 2020, som blant annet inneholdt en duett med Odd Nordstoga, ble raskt fulgt opp med en EP i 2021.

  24 år gammel har han bevist at han er en av sin generasjons fremste formidlere og underholdere. Resten er musikkhistorie ­– klar til å skje.

 • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
 • Book Sebastian Zalo hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Sebastian Zalo

Send oss en uforpliktende forespørsel på Sebastian Zalo og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Sebastian Zalo hos oss

 • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
 • Vi jobber strategisk og langsiktig med Sebastian Zalo
 • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Få beskjed om nye show

Skriv inn navn og mail, så gir vi beskjed når nye konserter annonseres for Sebastian Zalo