Scarlet Pleasure

Konserter 2023/2024

Loading...

Vi kunne ikke finne konsert med Scarlet Pleasure in 2023/2024.

  • Et varmt pust fra sydligere breddegrader streifer kinnet ditt når Scarlet Pleasure blir spilt. Med en katalog og en ukuelig live-energi er det få danske kunstere som har satt et så solid avtrykk på den danske musikkscenen, som denne trioen fra København.

    Siden debuten i 2014 har Emil Goll (vokal), Joachim Dencker (trommeslager) og Alexander Malone (Bassist) utgitt en jevn strøm av hitsingler, bikket 200 millioner streams på Spotify, spilt utsolgte konserter, startet fester på de større festivalscenene, gjenopplivet 90-tallet og lagt landet for sine føtter med en platinablond midtskill. Scarlet Pleasure vil noe, og både musikalsk og visuelt disker de opp med et varmt univers som man trygt kan la seg rive med i, tettere på zen enn noensinne.

    Nesten som en konsekvens av det til tider mørke og kjølige Skandinaviske klimaet, som Scarlet Pleasure er et produkt av, demonstrerer trioen et unikt talent hvor de sender publikum på en lang og smakfull reise til varmere himmelstrøk. Varmen forplanter seg for alvor når Scarlet Pleasure inntar en scene og gir deg en av Danmarks største energiboosts med god bounce og helstøpt festenergi.

  • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
  • Book Scarlet Pleasure hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Scarlet Pleasure

Send oss en uforpliktende forespørsel på Scarlet Pleasure og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Scarlet Pleasure hos oss

  • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
  • Vi jobber strategisk og langsiktig med Scarlet Pleasure
  • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Festival og konsert:

Firmafest og events:

Få beskjed om nye show

Skriv inn navn og mail, så gir vi beskjed når nye konserter annonseres for Scarlet Pleasure