Roc Boyz

Konserter 2023/2024

Loading...

Vi kunne ikke finne konsert med Roc Boyz in 2023/2024.

  • Roc Boyz startet sin karriere for tre år siden da de slapp låten «Wreckonize» som de lagde i sin kjellerstue. Den har nå 12 millioner streams, og er en av de mest kjente «russelåtene» som er sluppet. Etter dette har de laget en rekke med hits for den norske russen. Etter å ha vært ledende innen russemusikk fikk de med seg en manager på laget (Dennis Kiil) for å satse fullt med musikken.  Raptrioen fra Bærum slapp sin første låt mot ny karriere tidlig 2022 med den anerkjente svenske rapperen Greekazo. Den endte opp på 2. plass på Spotifys Norway Top 50.

    Etter dette har Roc Boyz sluppet fler megahits som blant annet «Creem», «Kjære Alkohol» med Ballinciaga og «Misförstått Remix» med den svenske rapperen Bell. Flere hits er på vei med diverse rappere, og Roc Boyz har knivet om topp 3 mest streamede artister i Norge mot Ballinciaga og Karpe i flere uker. Live har Roc Boyz blant annet spilt hovedscenen på Stavernfestivalen og Landstreff Stavanger, samt sikret seg bra plasseringer på Jugendfest og Utopia.

    Dette er kun starten for Roc Boyz.

  • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
  • Book Roc Boyz hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Roc Boyz

Send oss en uforpliktende forespørsel på Roc Boyz og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Roc Boyz hos oss

  • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
  • Vi jobber strategisk og langsiktig med Roc Boyz
  • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Få beskjed om nye show

Skriv inn navn og mail, så gir vi beskjed når nye konserter annonseres for Roc Boyz