Konserter 2024/2025

Loading...

Vi kunne ikke finne konsert med Roc Boyz in 2024/2025.

 • Roc Boyz bestående av Mein, KrissyB og Mul er tre barndomskompiser som startet sin karriere i kjellerstua til Mein tidlig 2020. 30. Mai samme år slapp de albumet ‘Roc Boyz, Vol. 1’ som inkluderer hits som blant annet ‘Wreckonize’, ‘What up World’ og ‘Badmon’.

  Roc Boyz ble ekstremt populær blant russen og traff følelsene til ungdommen med sine kreative tekster og melodier. Etter å ha vært ledende innen russemusikk fikk de med seg en manager på laget (Dennis Kiil) for å satse fullt på musikken. Rap trioen fra Bærum slapp sin første låt mot ny karriere tidlig 2022 med den anerkjente svenske rapperen ‘Greekazo’. ‘Bonanza’ endte opp på 2. plass på ‘Norway top 50’.

  De har nå samlet over 150 millioner streams til sammen, samt lagt russemusikken på hylla for å nå sette sitt eget preg på nordisk rap.

  Roc Boyz har fulgt dette opp med flere megahits som blant annet ‘Creem’, ‘Helgen’, og ‘Misförstått Remix’ med den svenske rapperen ‘Bell.’ Flere hit’s er på vei med diverse rappere, og Roc Boyz har knivet om topp 3 mest streamede artister i Norge gjennom hele 2022. Roc Boyz har allerede erobret hovedscenen på blant annet Stavernfestivalen og Landstreff Stavanger.

  Dette er kun starten for Roc Boyz, og 2023 byr på et helt nytt univers.

 • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
 • Book Roc Boyz hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Roc Boyz

Send oss en uforpliktende forespørsel på Roc Boyz og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Roc Boyz hos oss

 • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
 • Vi jobber strategisk og langsiktig med Roc Boyz
 • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Festival og konsert:

Firmafest og events:

Få beskjed om nye show

Skriv inn navn og mail, så gir vi beskjed når nye konserter annonseres for Roc Boyz