Petter Baarli

  • Er Petter Baarli i tillegg til å være et ekte norsk rock-ikon også den hardest arbeidende mannen i musikkbransjen? Vi vet ikke, men han ligger i alle fall ikke på latsiden: Backstreet Girls har med ett passert 30 årsjubileum, og han har gitt ut 2 studioalbum,

    Petter Baarli har hatt flere salgsutstillinger som maler, hvor alle bildene ble solgt første dag. Han medvirket som seg selv i teatersuksessen Verdiløse menn på Nationatheatret, han spiller jevnlig med Valentourettes, og har gitt ut flere hyllede soloalbum. Album fylt med ekte, ærlig rock’n’roll, med Petter Baarli i sentrum fra første til siste rille. Om får sjansen til å se en av hans eksklusive livekonserter kan vi love deg et høyeksplosivt enmanns-sirkus, det være seg med band eller trio!

  • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
  • Book Petter Baarli hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Petter Baarli

Send oss en uforpliktende forespørsel på Petter Baarli og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Petter Baarli hos oss

  • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
  • Vi jobber strategisk og langsiktig med Petter Baarli
  • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?