Oslo Ess

Koncerts 2021/2022

Loading...

Vi kunne ikke finne konsert med Oslo Ess in 2021/2022.

 • Oslo Ess har på sine ti første år etablert seg som et av Norges mest pålitelige og hardarbeidende rockeband.

  Med sine fem hylleveltende studioalbum, 11 antall radiosingler og et tusentalls konserter bak seg i det ganske land skal det være nesten umulig å ikke kjenne lyden av disse rennesteinssjarmørene som har sparket opp dører/knust vinduer og smeltet hjerter rundt det ganske land siden gjennombruddet i 2010.

  Tekstmessig slår bandet fortsatt fra fabrikkgulvet og oppover, og jakten på den store meningen og lykken fortsetter. Fortellerevnen til denne gjengen har fortryllet rockepublikum i over ti år nå.

  I 2021 ga bandet ut. «Pønk, rock & harde kår» som representerer hele bredden av lyden av Oslo Ess de siste 11 årene og litt til. Plata spriker fra deres mest forseggjorte ballade noensinne i «Aldri se oss tilbake» til deres kanskje hardeste og raskeste låt til nå i den antifascistiske «Norge i dødt, hvitt og grått», selvfølgelig via deres kjente suksessoppskrift som har blitt beskrevet som en blanding av norske storheter som Raga Rockers og Jokke med et amerikansk sound alá Rancid, Social Distortion og (tidlig) Green Day som en rød tråd.

 • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
 • Book Oslo Ess hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Oslo Ess

Send oss en uforpliktende forespørsel på Oslo Ess og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Oslo Ess hos oss

 • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
 • Vi jobber strategisk og langsiktig med Oslo Ess
 • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Mads Martinsen

Senior agent

918 00 474‬ mads@unitedstage.no