Matias Hilmar Iversen

  • Matias fronter Spellemannsvinnende Ila Auto som låtskriver og vokalist. Han ga ut sitt først soloalbum for to år siden og høstet lovord fra kritikerne. I januar er han klar med album nummer to. Uten bluegrassbandet sitt har ikke Matias helt forlatt americanamusikken – det er både banjo og steelgitar, men samtidig mer av en popfeeling i retning 60-tallets California og svensk nittitallspop. Singelen som kom ut i august Skåne er et eksempel på dette. Kanskje er det innspillingen av det nye albumet på Ocean Sound Recordings på Giske som har gitt musikken et både norsk, svensk og amerikansk vestkystpreg. 

    En ny singel Hjertet skjønner ingenting kommer 18. september, og andrealbumet Hei Teddy gis ut i januar på Matias sin egen label Skivebom Records.  

  • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
  • Book Matias Hilmar Iversen hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Matias Hilmar Iversen

Send oss en uforpliktende forespørsel på Matias Hilmar Iversen og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Matias Hilmar Iversen hos oss

  • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
  • Vi jobber strategisk og langsiktig med Matias Hilmar Iversen
  • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Festival og konsert: