Markus Krunegård

  • Med åtte album og en solid bunke hitsingler har Markus Krunegård gått fra stor till større. Ikke for å nevne de mange P3 Guld prisene, Grammis-nominasjonene og en karriere som begynte allerede i 2001. EPen Tutti Frutti – från lokalen under sushin kom i våres, og til høsten kommer del 2.

    Da Krunegård høsten 2020 deltok i TV -programmet Så Mycket Bättre, var det som en av Sveriges største og mest berømte artister. Med sine tekster og unike uttrykk har han solgt ut turné etter turné og satt sin helt egen standard for hvordan pop på svensk skal høres ut.

    Karrieren hans begynte i musikkgruppa Laakso på begynnelsen av 00-tallet, løp raskt inn i gruppen Hets før han ga ut sitt første soloalbum i 2008. Når vi nå skriver 2021, har vi definitivt ikke nådd toppen av den musikalske reisen med prinsen av Norrköping.

  • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
  • Book Markus Krunegård hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Markus Krunegård

Send oss en uforpliktende forespørsel på Markus Krunegård og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Markus Krunegård hos oss

  • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
  • Vi jobber strategisk og langsiktig med Markus Krunegård
  • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Få beskjed om nye show

Skriv inn navn og mail, så gir vi beskjed når nye konserter annonseres for Markus Krunegård