• Mari Bella, Mari Eriksen Bølla fra Bryne, er en talentfull 19 år gammel artist med en lidenskap for musikk og særlig å opptre foran et publikum. I 2020, bare 15 år gammel ble hun tidenes yngste Idol-vinner, en prestasjon som åpnet mange nye dører for henne. Siden den gang har Mari jobbet utrettelig med å utvikle seg som artist og låtskriver, og i 2021 ble hun signert til det prestisjetunge plateselskapet Sony Music. Mari er en ettertraktet gjest i radio- og TV-programmer, har blitt listet på nasjonal og internasjonal radio, og er også en populær personlighet på sosiale medier.

    Mari Bella er kjent for sin kraftfulle og stødige vokal, sprudlende personlighet og evne til å fange publikums oppmerksomhet. Hun er en fantastisk entertainer, noe man fikk se under MGP i 2022 og spesielt i Stjernekamp 2023, hvor hun mestret sjanger etter sjanger og endte på en solid 2. plass i konkurransen. Med sin imponerende stemme og karisma på scenen, er Mari Bella en komplett artist du ikke vil gå glipp av.

  • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
  • Book Mari Bella hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Mari Bella

Send oss en uforpliktende forespørsel på Mari Bella og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Mari Bella hos oss

  • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
  • Vi jobber strategisk og langsiktig med Mari Bella
  • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Festival og konsert:

Firmafest og events:

Få beskjed om nye show

Skriv inn navn og mail, så gir vi beskjed når nye konserter annonseres for Mari Bella