• 18 år gamle Mari Bella (aka Mari Eriksen Bølla fra Bryne) har alltid elsket å synge, og elsker å stå på en scene og opptre foran et publikum. Med sine 15 år var hun i 2020 tidenes yngste vinner av Idol Norge. Det åpnet nye dører, og siden den gang har Mari jobbet dedikert med å utvikle seg som artist og låtskriver. Hun ble i 2021 signert til plateselskapet Sony Music.

    I 2022 deltok hun i MGP, og etter dette har hun blitt listet på nasjonal, og til og med internasjonal, radio ved hver utgivelse. Mari er en ettertraktet gjest i radio- og TV-programmer, enten det skal synges eller snakkes. Hun er også populær på sosiale medier, og tidligere i 2023 ble hun invitert til å spille seg selv i det norske TikTok-fenomenet «Toxic».

    Med sin kraftfulle og stødige vokal, sprudlende personlighet og publikumstekke, er Mari Bella også kjent for å være en fantastisk live-artist

  • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
  • Book Mari Bella hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Mari Bella

Send oss en uforpliktende forespørsel på Mari Bella og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Mari Bella hos oss

  • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
  • Vi jobber strategisk og langsiktig med Mari Bella
  • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Festival og konsert:

Firmafest og events:

Få beskjed om nye show

Skriv inn navn og mail, så gir vi beskjed når nye konserter annonseres for Mari Bella