KingSkurkOne

  • KingSkurkOne kom fra undergrunnen og sprengte raskt grensene med sin særegen stemme og lekne tekstunivers. Kombiner dette med hardtslående beats og storslåtte låter, så skjønner du hvorfor Skurken streamer millioner!

    «Bængshot» gjorde KingSkurkOne til allemannseie, og fikk ham nominert til både Spellemannprisen og P3Gull. Og med en katalog som har streamet godt over 34 millioner kan det trygd sies at han har et bredt reportoar med kanskje det beste landet har å by på av norsk Rap og R’n’b.

    KingSkurkOne har samarbeidet med storheter innen norsk hip hop som Lars Vaular, Cezinando, Kamelen, OnklP, med flere. Og kan utvilsom sies å være norsk hiphops største innflytelse de seneste årene.

  • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
  • Book KingSkurkOne hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på KingSkurkOne

Send oss en uforpliktende forespørsel på KingSkurkOne og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke KingSkurkOne hos oss

  • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
  • Vi jobber strategisk og langsiktig med KingSkurkOne
  • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Related artists